efficiënt in het onderwijs

Baardwijksestraat 16

5142 WG Waalwijk

T 06 22 74 12 91

info@shapesoftware.nl

 

 

Toetsweek software

Plannen en informeren

Door gebruik van een op maat gemaakte importmodule kunnen alle basisgegevens automatisch worden ingevoerd. Het daadwerkelijk maken van het rooster, inclusief surveillanten en lokalen, verloopt zo goed als volledig automatisch. Dit alles levert een roostermaker een tijdsbesparing op van vele uren ten opzichte van andere methoden.

 

Alles op het juiste moment op de juiste plek

Het tweede deel van het proces rond proefwerkweken omvat de logistiek; zorgen dat alle proefwerken op het juiste moment op de juiste plek zijn. De applicatie biedt de mogelijkheid alle proefwerken overzichtelijk te verzamelen en te printen. Het is niet langer nodig alle proefwerken per klas handmatig af te tellen. Met zorgleerlingen die hun toets in een ander lokaal of afwijkende vorm moeten maken wordt rekening gehouden. Het gehele proces is op deze manier overzichtelijk, gemakkelijk en de kans op het maken van fouten is minimaal!

Belangstelling?

Download de brochure

en ontvang gratis twee handige rekenoefeningen voor het digibord die (bijna) elke leerling leuk vindt om te doen.

 

Wel even registreren van tevoren en - geen nood- wij gaan uw mailbox niet vol laten lopen met nieuws van Shape Software voor Scholen.

Binnen scholen mensen ontzorgen in hun werk en processen makkelijk en foutloos laten verlopen door gebruik te maken van ICT, dat is onze missie.